6.8.09

24 july 1989 - 24 july 2009


gilerr2, idok la aku sedor mmber2 aku ni plan nk sambut besday aku, tak pasan. Patut la petang tu aku tgok diorg budk umh aku beli tepung dgn telur rupe2 nye. Dah mlm telefon ku berbunyi, Ceh!! kwn aku ni syah, mula2 ajak aku gi ambil dia kat umh nye, boleh pulak suruh kwn nye and kwn aku jgk le, tipon aku suruh abil si syah ni, pelik plak aku, asal dia je x bg tau aku, pelik2. aku relax jela. Gi la dtg umh si syah tu nk abil dia katakan, boleh plak syah tu suruh lepak2 jap umh dia, idak le aku pasan masa tu. borak2 le dlm umh tu berdua-duaan. muka nk serious je si syah tu..hihi. Tgu la sampai kul 12, yela org smbut kan kena tgu kul 12. So si syah tu nk gerak la nk dtg umh aku tgal sorang takut, boleh plak dan2 nk bawa motor nk gi umh kwn, main2 byk kamo hihihi.. aku pun bg, mmg genius btul budk ni nk kena kan org. bawa la aku keliling taman tu, stop kat taman kanak2 fasa 3, boleh plak kwn aku toyol muncul tiba2 depan motor pengang tepung dgn telur, humm! ape lagi ni kes nk sambut besday aku la ni nk wat cam trend masa duk kolej dulu, aku pun turun la duk la atas kerusi tgh2 taman knk2 tu. ape lagi diorang serang la aku baling tepung baling telur, perghhhh!! sedap tapi huarghhhh!!. men la kejor2 jap.hihii. Dok sibuk tgh bersuka ria, ad la plak sorang pakcik ni marah kitaowg suruh balik, ketua kampung kot, lantak lorrr, hahaha balik la kerumah masing2. Hbis bdn aku disaluti tepung dgn telur cam buat kek la plak. Tapi best, hilang seketika perasaan tension dgn keje.

sebelum kejadian tu, kawan aku syahmi suhaimi bagi aku hadiah iaitu sepasang sweater biru berharga???
terima kasih byk2 syah, aku xtau nk balas camne mungkin lebih lumayan kot..tgu jela, suka la tu..hihi
terima kasih semua toyol, wan, kutum, syah, dan paan.

5 ulasan:

syahmisuhaimi berkata...

wohoho.
jaga baik baik sweater tuh.

hahha.
aku mmg genius ;pP
*kembang kempis ok baca entri ni.
hiks hahha

ummi berkata...

akak gak x dpt bg present pd epoi...nx time le ok??

l.y.s.s.a berkata...

takleh ke besokan sikit tulisan blog nih!...

syed saiful berkata...

hihi..xpe..
tp jnji bg hadiah erk next time..k

syed saiful berkata...

xnak..font ikut saiz badan tuannye