6.8.09

research baju!!


Hahaha!!!. masa tu nk gi wat research sal subject industry aku, pergi la ke penang nak wat research kat sane naik kete bersama tiga org teman ku, iaitu wan dan syah. Pergi la ke penang ketempat supermarket queensbay citu jela perginye klu dtg ke penang. Sampai je ke supermarket masuk arr, jln2 nk wat research. Aku dgn wan kena wat research sal stool, kena la tangkap gambar stool kat dlm queensbay tu, tangkap puya tangkap ada la cikit gmbor nye selainnye shoping byk. start la untuk bli brg. aku beli kasut dgn baju, wan beli kasut. pastu nmpak plak baju harga 19 hingit. so kita tiga owg beli la baju tu sorang satu, lain design, lawa jugak. balik umh ape lagi photoshot laaa. hahaha..best jln2 tau, nak ikut jom, len hari kita pergi lagi.k

2 ulasan:

syahmisuhaimi berkata...

kenapa aku mcm ta dpt
gambar ni.
hmph. musykil ok.

syed saiful berkata...

ada laa...
ko je yg x pasan gmbar ni..